• Iordan

Uber in colaborare cu Eldrive lansează UberGREEN - un serviciu de mobilitate 100% electric

Uber a colaborat cu Eldrive pentru a le oferi partenerilor interesați să facă parte din serviciul pilot cea mai bună ofertă de leasing de pe piață. Serviciul pilot a pornit cu un număr total de 20 de mașini electrice Renault ZOE 40, oferite către partenerii șoferi Uber


„Eldrive este despre mobilitate electrică și o infrastructură bazată pe energie verde. După ce am dezvoltat cea mai mare rețea de stații pentru reîncărcarea vehiculelor electrice pe teritoriul Bulgariei, viziunea noastră este să extindem această rețea și în țările vecine (România, Grecia, Macedonia, Albania) și să facem legătura la una dintre cele mai mari rețele la nivel UE. Parteneriatul cu Uber în a aduce un serviciu de generație noua, cu emisii zero, bazat pe energie verde este de o importanță foarte mare pentru viziunea noastră” a spus Martin Zaimov, General Manager Eldrive România.

“Credem că viitorul transportului este electric, împărțit cu alții și autonom, dar este încă o cale lungă până acolo. Scopul acestui serviciu pilot este să facă mobilitatea electrică accesibilă unui număr de oameni mai mare ca niciodată și să contribuie la dezvoltarea transportului electric în București. Nu putem reuși singuri - vrem să încheiem parteneriate cu autoritățile, cu producătorii auto și cu alți actori din zona de energie pentru a face mașinile electrice disponibile tuturor, peste tot ” a spus Nicoleta Schroeder, General Manager Uber România.

79 afișare0 comentariu