DESPRE 

NOI

 

Martin, CEO

Sunt de parere ca vehiculele conventionale vor fi inlocuiti de cele electrice si cu cat mai repede, cu atat mai bine. Romania poate fi lider de piata in aceasta schimbare si oamenii din Bucuresti merita o sanatate mai buna, un aer mai curat si un mediu mai linistit.

Noi suntem Eldrive Romania, o organizație tânără, internaționala, formata din tineri profesioniști, ce își doresc sa salveze planeta prin accelerarea tranziției României către utilizarea in transporturi a energiilor nepoluante.

Suntem o organizație la nivel internațional, cu experiența in domeniu ce deține deja o rețea dezvoltata pe teritoriul Bulgariei, alcătuita din peste 100 de puncta de alimentare si o flota de peste 300 de autovehicule electrice.

Misiunea noastră este sa dezvoltam la nivel național o rețea de stații de încărcare amplasate in puncte de interes pentru utilizatorii de mașini electrice si hibride ce călătoresc pe teritoriul României.

In același timp, pentru a încuraja utilizarea mașinilor electrice, propunem si oferim clienților de tip business flote de mașini electrice ce pot constitui o alternativa clara pentru înlocuirea mașinilor tradiționale ce poluează si sunt greu de întreținut datorita costurilor din ce in ce mai mari cu carburanții si piesele de schimb ale motoarelor tradiționale.

Totodată prin închirierea flotelor alăturam si alte organizații misiunii noastre declarate mai sus si astfel vom putea face schimbarea pe care cu toții ne-o dorim, putem respira un aer mai curat in marile orașe, reducem cazurile de cancer pulmonar, asiguram un mediu mai curat copiilor noștri ce au mare nevoie in perioada dezvoltării de oxigen si nu de noxe cancerigene.

Este rolul nostru, al generației noastre sa remedieze efectele produse de eforturile avansului tehnologic al umanității ce a necesitat exploatarea si arderea resurselor naturale care au dus la încălzirea globala de astăzi si la efectele meteo extreme pe care le vedem in ultimi 2-3 ani.

Eldrive investește pe termen lung in Romania pentru a face misiunea noastră posibila, pentru dezvoltarea rețelei si pentru achiziționarea de mașini electrice.

Obiectivul nostru in cifre pentru 2018 este sa ajunge la peste 100 de stații instalate si funcționale la nivel național si la peste 100 de mașini electrice închiriate ce vor circula pe drumurile din Romania.

Activitatea noastră de desfășoară pe doua fronturi, așa cum ai observat si mai sus, dezvoltarea rețelei si închirierea flotelor de mașini.

Așadar, daca vrei sa te alături echipei cu un proiect pe care tu îl consideri interesant si inovator te așteptăm cu mare interes completând formularul de contact de mai jos sau trimițând un e-mail la adresa noastră de e-mail din secțiunea de contact a website-ului nostru.

Daca reprezinți o organizație si vrei sa te alături misiunii noastre, te invitam cu drag sa ne contactezi pentru a găsi o soluție din punct de vedere economic avantajoasa pentru tine si pentru noi.

Suntem dispuși sa facem eforturi in vederea creării condițiilor necesare instalării stațiilor in locația ta, fără ați perturba activitatea sau arhitectura locației tale.

In încheiere vrem sa îți mulțumim pentru vizita făcută pe website-ul nostru si speram ca fiecare vizitator sa devina un membru activ al comunității noastre!        

UNDE SUNTEM

Floreasca Tower , 175, Av. Floreasca, District 1, Bucharest

VIZITATI NE

Luni - Vineri 09:30 - 17:00

Sambata Inchis

Duminica Inchis 

 

SCRIETI NE

Succes! Mesajul a fost trimis.